UW GEGEVENS VERGETEN?

Kandidaten

Wij zijn weken eerder op de hoogte van vrijkomende vacatures

Vast:

Door mijn eigen jarenlange werkervaring in verschillende functies in de zorg kan ik u goed adviseren over openstaande vacatures bij de verschillende zorgorganisaties. Door de goede relatie met vele vaste opdrachtgevers ben ik veelal weken eerder op de hoogte van vrijkomende vacatures dan dat er via de reguliere kanalen wordt gecommuniceerd. U kunt daarnaast ook van mij verwachten dat ik pro actief organisaties benader om u mondeling voor te stellen. Indien er op dat moment geen vacatures zijn, komt het heel vaak voor dat, indien er later toch een vacature beschikbaar komt, ze contact met mij opnemen om alsnog uw gegevens te ontvangen. Ik stem de voorwaarden af met mijn contactpersoon bij de organisatie. Wanneer u interesse heeft in de vacature, ga ik u officieel voorstellen met CV, motivatiebrief en voorwaarden zoals startdatum, opzegtermijn etc. Vervolgens plan ik in overleg met u een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever.

Voor vaste vacatures is het gebruikelijk dat er bij gebleken geschiktheid een tweede gesprek gepland wordt met de directe toekomstige collega’s. Wanneer deze gesprekken leiden tot een wederzijds positief resultaat zal de opdrachtgever rechtstreeks contact met u onderhouden voor het contract etc. Wij houden verder contact over je voortgang en verdere vragen.

Interim:

Bent u een freelance professional en loopt uw huidige opdracht bijna af, dan kan ik alvast voor u op zoek gaan naar een passende nieuwe opdracht. Ik heb een duidelijk overzicht wanneer welke freelancers vrijkomen en tevens welke opdrachten er beschikbaar zijn of komen.
Belangrijk voor mij om te weten is of u reeds eerder als zelfstandige gewerkt heeft en een bijbehorende verklaring heeft. Is dit nog niet het geval, en bent u nieuwsgierig wat het werken als freelancer inhoudt dan kunt u ook altijd contact met mij opnemen.

Bij passende opdrachten zal ik ten allen tijde eerst de opdracht grondig met u doornemen, en om uw goedkeuring vragen alvorens ik uw gegevens naar de opdrachtgever zal mailen. Deze werkwijze is de basis om goed met elkaar te kunnen samenwerken op lange termijn. Het zal u geruststellen dat uw CV niet zomaar bij vele opdrachtgevers zal liggen zonder dat u daarvan op de hoogte bent. De meeste freelancers in mijn bestand ken ik goed. Hiermee werk ik dan ook al jaren op een zeer prettige en open manier mee samen.

Wanneer ik u voorstel bij de opdrachtgever zijn altijd de voorwaarden zoals het tarief, reiskosten etc. bekend. Dit voorkomt onduidelijkheden achteraf. Bij gebleken geschiktheid zal de opdrachtgever contact met u onderhouden betreffende het freelance contract dat u rechtstreeks aangaat met de organisatie. Wij hebben regelmatig contact over de voortgang van de opdracht en de gewerkte uren. Ondanks dat er vaak een opzegtermijn wordt afgesproken hoor ik graag op tijd wanneer er een wijziging in de opdrachtduur is. Hierdoor kan ik voor u een vloeiende overstap naar een passende nieuwe opdracht verzorgen. Dit voorkomt een onnodig gemis aan inkomsten in de periode tussen 2 opdrachten.

TOP